Bemutatkozás
Étlap
Galéria
BEMUTATKOZÁS

Látnivalók
 
 

Kedves Vendég!
Kérjük, térjen be hozzánk,
különben Ön is és mi is
éhen maradunk!

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A Táltos Vigadó akár mottóként is felfogható jelmondatát olyan kedvességgel tessék fogadni Szilvásváradon, mint amilyen telített szívvel megszólítjuk általa a Kedves Vendéget! Mert vállalkozásunk – igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás – valóban a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.
Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű)-krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házikolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke-pörkölt túrós csuszával csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a Kedves Vendég. Frissensültek, hal- és vadételek, vegatariánus ételek, a Főnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni.
Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.


Éttermünk külön specialitása az augusztus 20-hoz köthető gulyás-főzőverseny – az ünnephez közeli, alkalmazkodó napján az esztendőnek. Ennek híre ma már országos – éjszakába nyúló magyar nóta-, operett- és könnyűzenei műsorral, a hazai előadók legrangosabb előadóinak közreműködésével.
A lovas tanyához vezető út mentén, a főutcáról nyíló Fenyves u. 2. szám alatt tessék minket keresni – versenyek és bemutatók alkalmával díszes felszerszámozottságukban rendre előttünk vonulnak el a fogatok.
Ugyanitt – egyebek iránt pedig csendes, nyugodt környezetben – található az a kétszobás apartman is, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk,több gyermekes családoknak, egy-egy hétvégét gondtalanul eltölteni vágyó baráti táraságoknak is.

AKCIÓS AJÁNLAT.

Szobaár 2200-3500ft/Fő/éjszaka+IFA+félpanzió
2 fő esetén 7 éjszaka 19.600 Ft/ fő+IFA+félpanzió
+1 éjszaka ajándék

3-4 fő esetén 7 éjszaka 17.500 ft/IFA+félpanzió
+1 éjszaka ajándék

Nálunk nincs holtszezon, mi egész évben nyitva tartunk. Naponta 09:00 és 22:00 óra között.

Várja Önt és szeretteit Szilvásváradon
a Hajmási család

Felhőkép 

Kedves Vendég!
Kérjük, térjen be hozzánk,
különben Ön is és mi is
éhen maradunk!olcsó szállás,szilvásvárad,bababarát,osztálykirándulás,étterem,diák menü,akció,pisztrángsütés,lovaglás,szép kártya,erzsébet utalvány,